kampotzi

Ανόι - Χόα Λου - Ταμ Κοκ - Χούε - Ντανάνγκ - Χοι Αν - Χό Τσι Μινχ - Κου Tσι - Δέλτα Μεκόνγκ -Σιέμ Ριπ - Ανγκορ Βατ - Τα Προμ - Μπαντεάι Σρέι - Μπαντεάι Σάμρε - Πνομ Πενχ

από
999€

Διάρκεια: 12ήμερη αεροπορική εκδρομή
Αναχωρήσεις: 22, 29/12, 19/01, 09/02, 02/03, 04, 25/04, 16/05

Το «Βιετ Ναμ» θα σας κάνει βόλτα με ποδηλατοάμαξες στη γραφική λίμνη του Ανόι, θα σας μαγέψει κάνοντας κρουαζιέρα στο συγκλονιστικό τοπίο που χαρίζουν οι 2000 πρασονησίδες του κόλπου Χα Λονγκ, θα σας πάει πίσω στην ιστορία στην απαγορευμένη πόλη του Χουέ, θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές στο ειδυλλιακό Χοι Αν, θα σας κάνει βόλτα στο δέλτα του ποταμού Μεκόγνκ, θα σας κεράσει καφέ γαλλικού στυλ στη Σαϊγκόν και θα σας διδάξει από τον πρόσφατο πόλεμο του με τις ΗΠΑ στα τούνελ Κου Τσι…. Ακολουθήστε μας σε ένα πλήρες ταξίδι σε για μεγάλη χώρα!

Πρόγραμμα 12ήμερου ταξιδιού

1η - 2η

imageimage

Αθήνα – Ξενάγηση Χο Τσι Μινχ (Σαϊγκόν)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν). Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το κεντρικό ταχυδρομείο του Άιφελ, την Γαλλική Όπερα, τον μεγάλο πεζόδρομο και την γεμάτη από μικρομάγαζα διάσημη τοπική αγορά Μπεν Ταν. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

image

Χο Τσι Μιν - Εκδρομή στο Δέλτα του Μεκόνγκ - Χο Τσι Μιν

Πρωινή δίωρη διαδρομή για τη νότια επαρχία Μπεν Τρε (Ben Tre), που βρίσκεται στο Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ. Φθάνοντας, θα κάνουμε μία βαρκάδα σε παραπόταμο του Μεκόνγκ. Απολαύστε τη διαδρομή στο καταπράσινο κανάλι και δείτε πώς ψαρεύουν οι ντόπιοι με παραδοσιακό τρόπο. Θα επισκεφθούμε ένα εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας και κατασκευής τούβλων, θα γευθούμε τοπικά εδέσματα σε τοπικό εστιατόριο και θα συνεχίσουμε τη βαρκάδα μας μέσα από ένα πυκνό φοινικόδασος. Επιστροφή στο Χο Τσι Μιν, όπου μπορείτε παρακολουθήστε (προαιρετικά) μια συγκλονιστική παράσταση "Α Ο" στο μέγαρο της όπερας, από τον χορογράφο του Cirque de Soleil.

image

Χο Τσι Μιν - Τούνελ Κου Τσι - Χο Τσι Μιν - Σιέμ Ριπ (Καμπότζη)

Πρωινή αναχώρηση για Κου Τσι, όπου θα επισκεφθούμε τα περίφημα δαιδαλώδη υπόγεια τούνελ, τα οποία κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, αποτελούσαν κρησφύγετο των Βιετκόνγκ. Μετά το γεύμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση για Σιέμ Ριπ (Καμπότζη). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

image

Σιέμ Ριπ (Ναοί Άνγκορ Βατ, Άνγκορ Τομ, Τα Προμ)

Νωρίς το πρωί θα επισκεφθούμε τον πιο διάσημο ναό, τον μεγαλειώδη Άνγκορ Βατ - ("η πόλη των ναών"). Ακολουθεί η οχυρωμένη πόλη Άνγκορ Τομ ("η μεγάλη πόλη"), πρωτεύουσα του αρχαίου κράτους των Χμερ κατά τον 12ο αιώνα. Θα συνεχίσουμε με το αίθριο των ελεφάντων μπροστά από τα ερείπια του βασιλικού ανακτόρου και θα επισκεφθούμε το εντελώς διαφορετικό και πολύ-κινηματογραφημένο αρχαίο βουδιστικό μοναστήρι Τα Προμ, σχεδόν ανέπαφο μέσα στη ζούγκλα που το έχει κυριολεκτικά καταβροχθίσει. Στάση για γεύμα και προαιρετική απογευματινή βόλτα με ελέφαντες στο λόφο Phnom Bakheng για να δείτε το δειλινό να χαρίζει μοναδικές αποχρώσεις στον καταπληκτικό Ανγκόρ Βατ.

image

Σιέμ Ριπ (πλωτά χωριά, βαρκάδα στο πλημμυρισμένο δάσος) - Ντα Νανγκ - Χόι Αν (Βιετνάμ)

Στα πλωτά ψαροχώρια της τεράστιας λίμνης Τόνλε Σαπ θα θαυμάσουμε τη διαφορετικότητα του τοπίου με τα τριώροφα πασσαλόπηκτα σπίτια των ψαράδων. Κι ένα μοναδικό δώρο από εμάς: βαρκάδα στο πλημμυρισμένο δάσος. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στο Χόι Αν. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

image

Χόι Αν (Περιήγηση)

Κατά τη σημερινή μας περιήγηση στο Χόι Αν, θα δούμε το ιστορικό κινεζικό και ιαπωνικό κέντρο με την 400 ετών κλειστή ιαπωνική γέφυρα, τον κινεζικό ναό της Θεάς της Θάλασσας και την τοπική αγορά τροφίμων. Το απόγευμα θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφθείτε τις τοπικές αγορές.

image

Χόι Αν (Χουέ, Απαγορευμένη πόλη, Αυτοκρατορικός τάφος) - Ανόι

Η πρωινή μας διαδρομή κατά μήκος της τροπικής ακτογραμμής Ντανάνγκ και του ορεινού δρόμου μέσα από τα σύννεφα, θα μας χαρίσουν πολλές μοναδικές εικόνες. Φθάνοντας στην αυτοκρατορική Χουέ θα επισκεφθούμε την αρχαία οχυρωμένη ακρόπολη και το πρώην ανάκτορο, που θυμίζει την απαγορευμένη πόλη του Πεκίνου. Το τεράστιο αυτό συγκρότημα θα έχουμε τη δυνατότητα να το χαρούμε μετακινούμενοι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Θα συνεχίσουμε την επίσκεψή μας στον τάφο του 2ου και πιο αγαπητού αυτοκράτορα Minh Mang. Η επιστροφή στο Χόι Αν θα γίνει μέσω τούνελ, για ευκολότερη πρόσβαση. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στην πτήση για το Ανόι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

image

Ανόι - Κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγ (Διανυκτέρευση εντός του πλοίου)

Πρωινή αναχώρηση για το θεαματικότερο φυσικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, τον περίφημο κόλπο του Χάλονγκ. Καταπράσινοι ασβεστολιθικοί βράχοι και εντυπωσιακά σπήλαια συμπληρώνουν μοναδικά το τοπίο, προσφέροντας συναρπαστικές εικόνες. Επιβίβαση σε παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο και γνωριμία με το πλήρωμα. Ακολουθεί γεύμα και στάση σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα σχολείο, καθώς και καλλιέργεια μαργαριταριών - και όλα αυτά με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάνς). Το απογευματινό μας κοκτέιλ θα το απολαύσουμε στα χρώματα του δειλινού σε ξαπλώστρες. Ακολουθεί δείπνο και βραδινό ψάρεμα.

10η

image

Κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγκ - Ξενάγηση Ανόι βόλτα με ποδηλατάμαξες - παράσταση από μαριονέτες νερού

Μετά τη γυμναστική Ται Τσί, στα χρώματα της ανατολής και στο γαλήνιο τοπίο των 2000 πρασονησίδων, θα επισκεφθείτε το αρχαίο ασβεστολιθομένο σπήλαιο με τη καταπληκτική θέα στο κόλπο (σαν αμφιθέατρο φωταγωγημένο σε διάφορες αποχρώσεις). Επιστροφή στο πλοίο για γεύμα και μεταφορά στο λιμάνι και πίσω στο Ανόι. Η ξενάγηση που θα ακολουθήσει είναι η ίδια που αναφέρεται στη 11η μέρα του προγράμματος Πανόραμα Βιετνάμ και θα γίνει και η βόλτα με τις ποδηλατάμαξες. Στη περίπτωση που δεν φτάσει ο χρόνος, το υπόλοιπο μέρος της ξενάγησης θα γίνει την επόμενη ημέρα το πρωί.

11η - 12η

imageimage

Ανόι - Βόλτα με ποδηλατάμαξες - Πτήση για Αθήνα

Σήμερα το πρωί θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία βόλτα με τα περίφημα Cyclo (ποδηλατάμαξες) στα κεντρικά σημεία της πόλης. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για ψώνια στην παλαιά αγορά. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Σημειώστε:

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Διαμονή σε επιλεγμένα 4*ξενοδοχεία
 • Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα), πλήρη διατροφή στη κρουαζιέρα
 • Παράσταση σε θέατρο με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι
 • Μεταφορές, εκδρομές και εσωτερικές πτήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Μεταφορές με ηλεκτρικό αμαξίδιο στα ανάκτορα του Χούε
 • 2ήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο του Χα Λονγκ
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα την αναχώρηση μπορεί να σας περιμένει στην Ασία)
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ατομική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη 750 €
 • Τοπικοί φόροι & κόστος έκδοσης βίζας € 150 (πληρώνονται τοπικά)


imageΕκτυπώστε το πρόγραμμα της εκδρομής

 • Οι αναχωρήσεις 5/4 & 8/9, είναι 13ήμερες με μία επιπλέον νύχτα στο Ανόι
 • Το ταξίδι ανάλογα τις πτήσεις ενδέχεται να εκτελείται αντιστρόφως
 • Υπάρχει δυνατότητα 3ήμερης επέκτασης στο Λάος (Λουάνγκ Πραμπάνγκ), με 2 διανυκτερεύσεις, μεταφορές, εκδρομές, διαμονή σε 4* ξενοδοχείο και ημιδιατροφή. Ρωτήστε μας για το κόστος
 • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ και 2 κενές σελίδες & 3 φωτογραφίες διαβατηρίου
 • Η βίζα θα εκδοθεί τοπικά

Καλέστε μας τώρα στο 210 86 20 103 για να μάθετε περισσότερα!